Vuosihuoltosopimukset

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi LVI-tekniikkasi kunnosta, jotta laitteet pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään. Käytännössä tarkistamme eri laitteiden ja tekniikan kunnon säännöllisesti ja suositusten mukaisesti sekä teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet. Teemme vuosihuoltoja niin yksityisille kuin yrityksille.

Miksi vuosihuoltosopimuksen tekeminen kannattaa?

Kuten auton tekniikka myös kiinteistön LVI-tekniikka vaatii huoltoa. Samalla tavalla kuin auton kohdalla, kulumisen ja käytön myötä LVI-laitteisiin kerääntyy likaa ja vikoja. Huollon venyessä tai puuttuessa, ne kasvavat isommiksi ongelmiksi, joita on kallis korjata tai jotka pahimmassa tapauksessa ovat haitallisia terveydelle. Koska vietät rakennuksessa enemmän aikaa kuin autossa, on huoltotoimenpiteiden suorittaminen oikein ja ajallaan järkevää. Huoltosopimuksen avulla varmistat parhaiten, että LVI-tekniikka toimii energiatehokkaasti sekä mahdollisimman huomaamattomasti – siten miten sen kuuluukin toimia.

Mitä vuosihuoltosopimus pitää sisällään?

Alkukartoitus

Ennen vuosihuoltosopimuksen tekemistä käymme kiinteistösi LVI-tekniikan läpi aloituskartoituksessa. Keskustelemme kanssasi kartoituksessa ilmenneistä välittömistä huoltotarpeista sekä siitä mihin erityisesti kaipaisitte huoltoammattilaisen apua – halutaanko LVI-tekniikan huoltovastuuta jakaa vai huolehdimmeko me koko kokonaisuudesta. Alkukartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Huoltosuunnitelma

Kun huoltosopimus on allekirjoitettu, teemme kartoituksen ja keskustelujen pohjalta kiinteistöllesi huoltosuunnitelman. Tallennamme järjestelmiimme kiinteistösi talotekniset kuvat sekä tiedot, milloin ja millaista huoltoa mikäkin LVI-laite tarvitsee.

Säännölliset huoltokäynnit

Suunnitelman pohjalta käymme kiinteistössäsi suorittamassa tarvittavat huoltotoimenpiteet. Perinteisesti teemme asiakkaidemme kiinteistöissä isomman tarkastelun kerran vuodessa, mutta tarvittaessa myös useammin. Otamme aina yhteyttä ennen huoltokäyntiä sopiaksemme kanssasi sopivan ajankohdan huollolle.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous vuosihuollosta

Pyydä tarjous

Vuosihuoltolomake

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva