Yritys

Asiakaslähtöistä LVI-palvelua

Olemme lämpö-, vesi-, ilma- ja kylmäalalla toimiva urakointifirma, joka on perustettu vuonna 1979. Yrityksellämme on siis pitkäaikainen ja laaja kokemus urakoinnista sekä asennus- ja huoltopalveluista. Tarjoamme palveluitamme niin kotitalouksille, yrityksille, teollisuusasiakkaille, isännöitsijöille kuin taloyhtiöille. Asiakkaanamme saat aina asiakaslähtöisen palvelun ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Myymälässämme on asiakkaalle tarjolla lähes täydellinen LVI-valikoima sekä myyjien oivat asennusvinkit. Erikoisosaamisemme keskittyy teollisuuteen.

Laatupolitiikka

Asiakaslähtöisyys on LVI-alalla toimivan yrityksemme avaintuote, siksi yrityksemme toimintaa ja laatua seurataan asiakaspalautteiden avulla. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja toimimaan parhain mahdollisimmin keinoin aina asiakkaamme huomioon ottaen. Kaikilla liikkeemme tarjoamilla palveluilla tähtäämme hyvään ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen.Osaavaa henkilökuntaamme myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät tekniset ratkaisut.

Jotta yrityksessämme pysyttäisiin laatujärjestelmämme tavoitteissa, on jokaisen työntekijämme itse vastattava työnsä laadusta ja koko henkilökuntamme toteutettava ja kehitettävä sitä. Näin meillä toimitaan Iisalmen Putkiasennus Oy:ssä ja siksi olemme luotettava yhteistyökumppani.

Arvot

Keskisuurena LVIK-alan yrityksenä, meille tärkeitä arvoja ovat luotettava kumppanuus, asiakastyytyväisyys, perheyrityksen yhteisöllisyys sekä laadun ja osaamisen jatkuva kehittäminen.

Missio

Missiomme on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita LVIAK – järjestelmiä luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen.

Visio

Visiomme on olla halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani toimialueellamme.

Toiminta-alue

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Iisalmessa. Toiminta-alueeseemme kuitenkin kuuluu myös Sonkajärvi, Sukeva, Vieremä, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara sekä Lapinlahti eli kokonaisuudessaan koko Ylä-Savo. Vuonna 2006 perustimme Kittilään Levin-Kittilän LVI Oy:n, jossa on lähes sama omistuspohja kuin Iisalmessa sijaitsevalla LVI-yrityksellämme. Vuonna 2018 ostimme osuuden Savon LVI-talosta.

Vuokrataan mökkejä Levillä

Vuokraamme Levin päärinteen juurella olevia mökkejä. Kaikki palvelut, kaupat ja ravintolat löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Yhteydenotto