LVI-töiden suunnittelu ja urakointi samalta yritykseltä

Kunnossapitopäällikkö Kari Hyyryläinen, Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupunki rakennutti Hernejärven koulun laajennusosan vuosina 2014-15 ja Päiväkeskus Purjeen vuosina 2016-17. Rakentaminen hoidettiin kokonaisvastuu-urakkana ja Iisalmen Putkiasennus toimi aliurakoitsijana sekä hankkeiden suunnittelussa että toteuttamisessa.

Kokonaisvastuurakentaminen eli KVR-urakka tarkoittaa sitä, että urakoitsija huolehtii rakennushankkeesta kokonaisuudessaan – suunnittelusta toteuttamiseen. Suunnittelun ja toteuttamisen välisiä saumakohtia tulee mahdollisimman vähän, jolloin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä eikä tule tietokatkoja.

Hernejärven koulun lisärakennukseen asennettiin maalämpökeskus. Iisalmen Putkiasennus asensi myös rakennuksen ilmanvaihtokoneet, lämmitys- ja vesijohtoverkoston sekä viemäröinnin.

Palvelukeskus Purje liitettiin puolestaan kaukolämpöön. Sielläkin Iisalmen Putkiasennus hoiti kaikki uudisrakentamiseen liittyvät LVI-tekniikan työt.

Yhteistyö IPA:n kanssa sujui erittäin hyvin. Rakentamisessa tulee usein pieniä muutos- tai lisätöitä. Näissä kohteista niistä oli helppo neuvotella, sillä teimme yhteistyötä sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Asiat saatiin selvitettyä hyvin yhteistyössä.

Iisalmen Putkiasennuksella on Iisalmen kaupungin kanssa myös vuosisopimuskumppanuussuhde. He toteuttavat meille LVI-palveluita. Keskusteluyhteys ja neuvottelutaito ovat Iisalmen Putkiasennuksen erityinen vahvuus. Se on tärkeää siksi, koska rakentamisessa on paljon erilaisia muuttuvia tekijöitä. Jos muutos- ja lisätöiden kanssa ei päästä nopeasti samaan näkemykseen, menee turhaa energiaa erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Sekin on tietenkin tärkeää, että Iisalmen Putkiasennus tekee laadukasta työtä. Siinäkin mielessä he ovat suositeltava yhteistyökumppani.

Keskusteluyhteys ja neuvottelutaito ovat Iisalmen Putkiasennuksen erityinen vahvuus.

ASIAKAS

Iisalmen kaupunki

TOTEUTETTU PALVELU

Hernejärven koulun lisärakennuksen maalämpökeskuksen LVI-töiden suunnittelu ja asentaminen sekä lisärakennuksen ilmanvaihtokoneiden, lämmitys- ja vesijohtoverkoston sekä viemäröinnin suunnittelu ja asentaminen.

Palvelukeskus Purjeessa kaikki uudisrakentamiseen liittyvät LVI-tekniikan työt.

AJANKOHTA

Hernejärven koulun laajennusosa 2014-15 ja Päiväkeskus Purje 2016-17

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva