Kaikkiin LVI-alan ongelmiimme on löytynyt ratkaisu

Petterinkulma Oy on Iisalmen kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, joka tuottaa ja ylläpitää vuokrataloasuntoja. Meillä on noin 1 500 huoneistoa ja melkein päivittäin joku ipalainen käy tekemässä jotakin LVI-alan korjausta jossakin niistä – yksittäisen patterin termostaatin vaihdosta kokonaisiin kylpyhuoneremontteihin. Iisalmen Putkiasennus on ollut vuosikymmenien ajan luotettava kumppani sekä rakentamisessa että huolloissa.

Iisalmen Putkiasennus tekee meille hankintapuitesopimuksen nojalla kaikenlaisia vuosikorjauksia ja huoneistoremontteihin liittyviä LVI-töitä. Meidän kannaltamme on todella hyvä, että se on täyden palvelun LVI-putkiliike. Saamme saman katon alta kaiken kunnallistekniikasta pienempiin huoneistoon liittyviin tarvikkeisiin ilma-, käyttövesi- ja lämmityspuolelta. Tarvittaessa voimme ostaa myös suunnittelua.

Arvostamme Iisalmen Putkiasennuksen paikallisuutta ja joustavuutta. Olemme saaneet palvelua myös sellaisina kellonaikoina ja päivinä, ettei joka paikasta olisi saanut. Eräänä vuonna jouluaaton vastaisena iltayönä kokonaisesta kerrostalosta hävisi lämmöt. IPA keräsi miehet työhön yön aikana ja aamulla lämpö oli saatu takaisin. Tilaajana arvostan erittäin paljon tällaista joustavuutta, sillä näin isossa yhtiössä tapahtuu kaikenlaista.

Luotettavuuden lisäksi arvostamme Iisalmen Putkityön ratkaisukeskeistä otetta: He hakevat ammattitaitoisesti aidosti asiakkaalle toimivaa ja kustannustehokasta ratkaisua, eivät omaa etuaan lyhyellä tähtäimellä. Iisalmen Putkiasennukselle asiakas on ykkönen ja se palvellaan loppuun asti tarpeiden mukaan. Eipä ole ollut LVI-hommia, johon IPA:lta ei olisi löytynyt ratkaisua.

Eipä ole ollut LVI-hommia, johon IPA:lta ei olisi löytynyt ratkaisua.

 

ASIAKAS

Petterinkulma Oy

TOTEUTETTU PALVELU

Iisalmen Putkiasennus tekee  hankintapuitesopimuksen nojalla kaikenlaisia vuosikorjauksia ja huoneistoremontteihin liittyviä LVI-töitä Petterinkulma Oy:lle. Lisäksi IPA on vuosikymmenien saatossa ollut rakentamassa useita Petterinkulman uudisrakentamiskohteita.

AJANKOHTA

1970 – 2020

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva