Ilmanvaihtolaitteiden huolto

Oikein tehty ilmavaihtolaitteiden huolto pitää sisäilman raikkaana

Puhdas sisäilma on tärkeää sekä terveyden että viihtyisyyden kannalta. Kattava huoltopalvelupakettimme varmistaa, että kodeissa ja työpaikoilla hengitetään puhdasta ja raikasta ilmaa. Kauttamme saat kattavat ilmanvaihtolaitteiden huolto- ja putsauspalvelut aina perushuoltotoimenpiteistä ilmanvaihtoverkoston tasapainomittauksiin, kuvauksiin ja puhdistuksiin.

Ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtolaitteet lämmittävät sisään tulevaa ilmaa poistoilman lämmöllä, joten ne ovat energiatehokkaita. Säännölliset huoltotoimenpiteet sekä ilmanvaihtokanavien kuvaaminen ja puhdistaminen varmistavat, että sisäilma pysyy raikkaana. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoon erikoistuneesen ammattilaiseen kannattaa olla yhteydessä viimeistään, kun ilma on tunkkaista, tiloihin kulkeutuu hajuja ulkopuolelta tai ilmanvaihtokanavista kuuluu erikoisia ääniä tai se on täysin äänetön.

Keskuspölynimurit

Keskuspölynimurin avulla kotisi pysyy puhtaana ja pölyttömänä sekä kodin sisäilma raikkaana. Jotta keskuspölynimuri poistaa tehokkaasi pölyn ja roskat, on tärkeä tarkistaa keskuspölynimuri säännöllisesti sekä tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva