LVI-alan palvelut isännöitsijöille ja taloyhtiöille

Osaava LVI-alan ammattilainen palveluksessasi

Olemme luotettava ja osaava LVI-alan ammattilainen, joka auttaa pitämään taloyhtiön LVI-tekniikan kunnossa ja ajan tasalla. Meidän kauttamme saat tilattua niin pienet kuin suuret huoltotyöt, jatkuvan huoltopalvelun kuin LVI-remontitkin.

Huoltotyöt ripeästi ja luotettavasti

Isännöitsijä, tarvitseeko asiakkaallesi käydä tekemässä pieniä tai suurempi LVI-huoltotöitä? Olemme luotettava LVI-huoltotöiden kumppani, joka hoitaa huoltotyöt sovitussa aikataulussa. Meillevoi tehdä huoltotilauksen helposti esimerkiksi netin kautta, minkä jälkeen otamme yhteyttä sinuun ja sovimme huoltotyön tekemisestä. Saat aina kuittauksen, kun tilanne on hoidossa ja huoltotyö on tehty.

Laadukkaat ja asukasystävälliset putkiremontit taloyhtiöille

Putkiremonttia suunnitellessa kannattaa miettiä kokonaiskustannuksia pitkällä tähtäimellä ja huomioida, että hyvin hoidetussa taloyhtiöissä asunnot säilyttävät arvonsa. Meiltä saa taloyhtiön tarpeisiin sopivan, edullisen kokonaistarjouksen, joka pitää. Putkiremontin yhteydessä toteutamme myös osakasmuutostöitä, kuten keittiöremontteja ja kylpyhuoneen laajennuksia. Putkiremontin yhteydessä lisätyöt hoituvat nopeasti ja edullisesti.

Informoimme asukkaita läpi projektin jakamalla tiedotteita asuntoihin ja taloyhtiön ilmoitustaululle. Asukkaat voivat myös tulla keskustelemaan kanssamme asukasilloissa, tiedotustilaisuuksissa sekä omissa kodeissaan remontin aikana. Haluamme tavoittaa myös sijoitusasuntojen omistajat ja tilapäisissä asunnoissa asuvat osakkaat, joten meihin saa yhteyden myös verkossa. Aktiivisella tiedottamisella varmistamme, että yksilölliset remonttitoiveet voidaan huomioida ajoissa ja remontin ajan kotona asuvat tietävät kaikista erikoisjärjestelyistä. Näin asukkaat tietävät, miten remontti etenee ja kuinka heidän kannattaa toimia remontin aikana. Tavoitteemme on toteuttaa remontti asukasystävällisesti erilaiset elämäntilanteet ja toiveet huomioiden.

Vuosihuoltotilaus pitää huolta koko taloyhtiön LVI-tekniikasta

LVI-tekniikkaan kiinnittää usein huomiota vasta, kun se ei toimi kunnolla. Tällöin korjaustoimenpiteet saattavat olla hinnakkaita ja pahimmassa tapauksessa kiinteistö on saattanut jo vahingoittua. Kuten auto myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa, jotta yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta voitaisiin välttyä. Autamme sinua huolehtimaan, että taloyhtiön LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään Vuosihuolto-palvelumme avulla. Teemme taloyhtiösi tarpeisiin ja LVI-tekniikkaan perustuvan huoltosuunnitelman, jonka mukaisesti LVI-tekniikka huolletaan ja tarkistetaan säännöllisesti suositusten mukaisesti.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva