Kylmälaitteiden huolto

Jotta kylmälaitteesi toimisivat moitteettomasti

Säännöllinen kylmälaitteiden huolto varmistaa, että kylmälaitteesi toimivat siten kuin pitää, mahdollisimman pitkään. Osaavat ammattilaisemme huoltavat niin ilmälämpöpumput, kylmiöt kuin yli 3kg:a kylmäainetta sisältävät kylmälaitteet.

Ilmalämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden huolto

Ilmalämpöpumppu on hyvä ja taloudellinen peruslämmön tuottaja, jolla lämmityskustannuksia voidaan pienentää. Kesäaikaan ilmalämpöpumppu toimi myös oivana jäähdyttimenä. Jotta ilmalämpöpumppu toimisi mahdollisimman tehokkaasti, on suositeltavaa huoltaa se vuosittain tai viimeistään silloin, kun lämpötiloissa on huojuntaa tai ilmassa ilmenee ylimääräisiä hajuja. Ilmalämpöpumpun huollossa tarkistamme, että ilmalämpöpumppu toimii kokonaisuudessaan siten, miten pitääkin. Lisäksi puhdistamme, desinfioimme ja tarkastamme ilmalämpöpumpun osia. Tarvittaessa lisäämme ilmalämpöpumppuun kylmäaineitta.

Kylmäaineet

Kylmäaineita käytetään jäähdytykseen sekä kotitalouksissa että teollisuudessa erilaisissa laitteissa, kuten jääkaapeissa, kylmähuoneissa ja ilmastointilaitteissa. Yli 3kg kylmäainetta sisältävät kylmälaitteet tulee TUKESin säädösten mukaan huoltaa vuosittain. Koska kylmäaineet ovat vaarallisia ympäristölle, niitä saavat käsitellä vain Tukesin hyväksymät ammattilaiset, kuten me IPAlla olemme. Käytämme IPAlla huolloissamme esimerkiksi R134A, R410A, R404A, R407C sekä R32 kylmäaineita yli 3kg luvilla.

Kylmiöt

Huollamme elintarvikealan kylmiöitä sekä kotitalouksista löytyviä kotikylmiöitä. Meiltä löydät myös tarvittavat varaosat, kuten kylmiöiden termostaatit ja kylmäaineiden kuivaimet.

Huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi kylmälaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva