Lämmityksen suunnittelu

Tarkoitukseen ja rakennukseen sopivin lämmitys

Suunnittelussa tulee huomioida käyttöönottokustannusten lisäksi tulevaisuuden käyttökustannukset, asukkaan oma halukkuus osallistua päivittäiseen lämmitykseen ja ympäristöystävällisyys. Lisäksi ammattilaisemme ottavat huomioon mitkä ovat rakennuspaikan, kiinteistön ja viranomaismääräysten asettamat rajoitteet ja mahdollisuudet. Suunnittelemme ja asennamme kaikenlaiset lämmitystavat. Lämmityslaitteistamme löytyy esimerkiksi niin maalämpöpumput, lämpökattilat, lämminvesivaraajat, lämmön talteenottolaiteet kuin aurinkolämmitys. Riippuen toiveistasi ja kiinteistöön liittyvistä asioista, LVI-insinöörimme suunnittelevat juuri tarpeisiisi sopivimman lämmityskokonaisuuden.

Lämmityksen huolellinen suunnittelu luo säästöjä

Uudisrakennuksen lämmityksen huolellinen suunnittelu kannattaa ja suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon kaikki edellä mainitut näkökulmat, sillä valmiin rakennuksen lämmitystapoja voi olla arvokasta ja vaikeaa muuttaa myöhemmin. Toisaalta, uudet lämmitystavat sallivat myös vanhemman rakennuksen lämmitystapojen muuttamisen energiatehokkaammiksi esimerkiksi yhdistelemällä useita eri lämmitysratkaisuja. Usein myös uudisrakennusten kohdalla lämmitystapoja yhdistämällä saadaan luotua energiatehokkaimmat ja samalla käyttökustannuksiltaan edullisin lämmitys.

Esimerkkejä lämmityssuunnitelmista

  • lämpöjohto- ja lämpökeskussuunnitelmat – eri lämmitysmuodoille vaihtoehtoratkaisut asiakkaan tarpeen ja käytön mukaan
  • kaluste-, laite- ja kaivopiirrokset
  • kytkentäkaaviot
  • soveltuvien laitteiden valinta (teho, kapasiteetti)
  • jäähdytysjärjestelmät
  • lämmön talteenottojärjestelmät

Suunnittelu ja urakointi saman katon alta

Meiltä löytyy osaaminen lämmityksen suunnittelusta lämmitysjärjestelmien asennukseen, joten saat koko lämmitysurakan kätevästi yhdestä paikasta. Meille on tärkeää toteuttaa urakat suunnitelmien mukaisesti sovitussa aikataulussa – siistin näköistä lopputulosta unohtamatta.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva