Lämmityslaitteiden huolto

Lämmityslaitteiden huolto kannattaa

Sopiva huonelämpötila lisää asumismukavuutta. Tämän lisäksi oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet toimivat oikein ja mahdollisimman energiatehokkaasti, kestävät pitkään ja niiden takuuaikakin on normaalia pidempi. Tarvitsit sitten maalämpöpumpun, lämmityskattilan, varaajan, lämmöntalteenottojärjestelmän, polttimen tai aurinkolämpöjärjestelmän huoltoa, ota yhteyttä!

Maalämpöpumput

Jotta maalämpöpumput kestäisivät pitkään ja toimisivat moitteettomasti, tulisi ne huoltaa noin vuoden välein ammattilaisen toimesta. Merkkinä maalämpöpumpun häiriöstä voi esimerkiksi olla huoneiston tai käyttöveden lämpötilan muutos joko liian kylmäksi tai lämpimäksi. Huollossa tarkastamme laitteiston kunnon, keruunesteiden määrän, säädöt, varolaitteet sekä sen toiminnan lämmitysjärjestelmän kanssa.

Lämmityskattilat

Oikein toimiva lämmityskattila on ympäristöystävällinen tapa lämmittää kotia. Lämmityskattilalla voit myös saavuttaa monen prosentin energiansäästön. Huollamme kaikenmerkkiset öljy-, pelletti-, puu-, hake-, sähkö- ja yhdistelmäkattilat.

Varaajat

Käyttövedenlämmittillä on tärkeä nimensä mukainen tehtävä: lämmittää kodin tarvittava käyttövesi. Meillä on kokemusta niin perinteisten lämminvesivaraajien kuin energiavaraajien huoltamisesta.

Lämmöntalteenottojärjestelmät

Lämmöntalteenottolaite (LTO-laite) vähentää kotisi ilmanvaihdon aiheuttamaa lämpöhäviötä ja pienentää kiinteistön lämmityskuluja. Jotta LTO-laite toimii moitteettomasti, tulee se huoltaa vuosittain. Huollossa tarkastetaan laitteen eri osien toimivuus ja kunto, puhdistetaan laite sekä testataan lämmöntalteenoton ohitus.

Aurinkolämmitys

Aurinkolämmitys on edullinen ja ekologinen tapa tuottaa lämmintä käyttövettä, sillä voidaan tuottaa jopa puolet käyttöveden lämmittämiseen käytettävästä energiasta. Aurinkolämpöjärjestelmä kokonaisuudessaan koostuu aurinkokeräimistä, varaajasta, pumppu- ja ohjausyksiköstä sekä putkistosta. Vuosittain tulisi esimerkiksi tarkistaa järjestelmän siirtonesteen pakkasenkestävyys, keräinpiirin paine, pumpun nopeusasetus, varoventtiilin toiminta sekä liitäntöjen ja kaapelien kunto. Huoltotoimenpiteet kirjataan huoltokirjaan, jotta järjestelmän takuu pysyy voimassa.

Polttimet

Öljypoltin on polttoöljyllä toimiva vedenlämmitin, joka kuuluu osaksi lämpökattilaa. Polttimia on olemassa sekä kevytöljypolttimia, joita käytetään pienkiinteistöissä sekä raskasöljypolttimia suurempiin kiinteistöihin. Jotta öljypolttimet toimisivat moitteettomasti, tulisi niitä huoltaa vähintään vuoden välein.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi lämmityslaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva