Putkiremontit

Putkiremontit suunnittelusta toteutukseen

Putkiremontit ovat kotien, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen mittavimpia remontteja. Haluamme tehdä suurista ja usein hankaliksi koetuista remonteista sujuvia ja mahdollisimman miellyttäviä. Niinpä hoidamme koko putkiremontin itse suunnittelusta toteutukseen. Näin asukkaat tietävät, kuka asioista on vastuussa ja kehen ottaa yhteyttä, jos jotain kysyttävää ilmenee. Lisäksi tiedotamme jatkuvasti asukkaita remontin etenemisestä. Teemme putkiremontteja niin omakoti- kuin kerros- ja rivitaloihin.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti on suositeltavaa tehdä viimeistään, kun putket ovat noin 30-40 vuoden ikäiset. Käyttövesiremontissa vaihdetaan vanhat käyttövesiputket ja vesimittarin jälkeiset sulku-takaiskuventtiilit uusiin sekä tehdään tarvittavat läpiviennit. Usein käyttövesiremontin yhteydessä vaihdetaan myös WC- ja kylpyhuonekalusteet, jolloin uudet vesikalusteet tuovat säästöä pienemmän vedenkulutuksen myötä.   Monipuolisesta saniteettikalustevalikoimasta löytyy jokaisen makuun sopiva hana, pesuallas tai vaikkapa WC-istuin.

Vesikiertoisen lämmityksen remontti

Vesipatterit ja niiden putkisto tulisi uusia viimeistään verkoston ollessa 30 vuoden ikäinen. Patteriverkostoremontissa vanhat putket ja vesipatterit vaihdetaan uusiin. Halutessasi, LVI-insinöörimme voivat myös auttaa uuden lämmönlähteen valinnassa tai suunnitella nykyisen lämmönlähteen rinnalle toisen lämmitystavan.

Viemäriremontti

Viemäriremontti alkaa olla viimeistään ajankohtainen, kun viemäri saavuttaa noin 30 vuoden iän ja se on tehty jostain muusta kuin muovista. Ennen viemäriremontin aloittamista, viemäri kuvataan, jotta saadaan selville viemärin kunto. Viemäri kuvataan myös remontin päätteeksi. Viemäriremontti voidaan tehdä joko pinnoittamalla, sukittamalla tai vaihtamalla viemäriputket kokonaan uusiin.

Remontit kannattaa yhdistää

Räätälöimme putkiremontit sekä taloyhtiön että asukkaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan putkiremontti voikin olla vain käyttövesiputkien uusiminen. Yleensä samalla uusitaan myös viemäriputket, kylpyhuoneet, osa sähköjärjestelmistä tai ilmanvaihtokanavat, sillä näiden remontointi putkiremontin yhteydessä tulee edullisemmaksi kuin teettämällä remontit erikseen.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikkaan kiinnittää usein huomiota vasta, kun se ei toimi kunnolla. Tällöin korjaustoimenpiteet saattavat olla hinnakkaita ja pahimmassa tapauksessa kiinteistö on saattanut jo vahingoittua. Kuten auto myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa, jotta yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta voitaisiin välttyä. Autamme sinua huolehtimaan, että LVI-tekniikka huolletaan ja tarkistetaan säännöllisesti suositusten mukaisesti Vuosihuolto-palvelumme avulla.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva