Teollisuuden LVI-urakointi

Lämpö, vesi, ilma ja kylmä – kaikki LVI-osaaminen saman katon alla

Oletko rakentamassa uutta teollisuusrakennusta tai uudistamassa vanhemman rakennuksen LVI-tekniikkaa? Anna meidän auttaa valitsemaan toimintaasi sopivin ja energiatehokkain ratkaisu. Teemme urakoinnin lisäksi LVI-suunnittelua, joten meiltä saat koko LVI-urakan kätevästi yhdestä paikasta. Meillä on kokemusta monenlaisten toimialojen LVI-suunnittelusta ja -urakoinnista. Ammattilaisemme ovat sitoutuneet toteuttamaan LVI-urakat sovitussa aikataulussa parhaita toimintatapoja noudattaen – siistin näköistä toteutusta unohtamatta.

Raikas ja sopivan lämpöinen ilma

Toimiva ilmanvaihto pitää huolta, että työntekijöillä on mukava työskennellä. Samalla ilmanvaihto pitää rakennuksen kunnosta huolta estämällä mahdollisten kosteusvaurioiden syntymisen. Meillä on kokemusta monenlaisen teollisuustoiminnan ilmanvaihdon suunnittelusta ja urakoinnista mm. keittiöiden ja muiden erikoistilojen paine- ja imuilman suunnittelusta. Me suunnittelemme ja asennamme liiketoimintaasi ja rakennukseesi sopivimman ilmanvaihdon.

Ammattitaitoiset tekijät suunnittelusta urakointiin

Kaikki asentajamme ovat koulutettuja omiin tehtäviinsä. Meiltä löytyy esimerkiksi niin luokkahitsausosaamista (esimerkiksi tic-, puikko- ja kaasuhitsaus), kylmälaitteiden huoltoon kuin öljyputkistojen asennukseen pätevöityneitä henkilöitä. LVI-suunnittelijoillamme on myös kokemusta monien erilaisten teollisuustilojen suunnittelusta kuten erikoislaitteiden putkisuunnitelmista, erikoistilojen paine- ja imuilman suunnitelmista sekä keittiöiden vesi- ja viemärisuunnitelmista.

Huomio kokonaisvaltaisessa tehokkuudessa

Liiketoiminnan kannalta toiminnan tulee aina mahdollisimman tehokasta. Toiminnan luonteesta riippuen pitää esimerkiksi huomioida, että työntekijöillä on työtehtäviin tarvittavat vesi-, kaasu- ja paineilmapisteet lähettyvillä. Lisäksi ilmanvaihdon tulee olla riittävä ja lämpötilan sopiva, jotta työntekijät jaksavat työskennellä tiloissa. Me tunnemme eri lämmitystavat ja miten niitä voidaan käyttää rinnakkain, jotta saavutetaan suurin energiansäästö – niin lämmityksessä kuin viilennyksessä. Autamme asiakkaitamme hiomaan teollisuusprosesseja tehokkaiksi niin järkevien LVI-laitevalintojen kuin toimintatapoihin perustuvien LVI-suunnitelmien avulla.

Pyydä LVI-kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kiinteistön LVI-tekniikka saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista rakennuksen LVI-tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

LVI-tekniikkaan kiinnittää usein huomiota vasta, kun se ei toimi kunnolla. Tällöin korjaustoimenpiteet saattavat olla hinnakkaita ja pahimmassa tapauksessa kiinteistö on saattanut jo vahingoittua. Kuten auto myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa, jotta yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta voitaisiin välttyä. Autamme sinua huolehtimaan, että kiinteistösi LVI-tekniikka huolletaan ja tarkistetaan säännöllisesti suositusten mukaisesti Vuosihuolto-palvelumme avulla.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva