Vesi- ja viemärilaitteiden huolto

Vesi- ja viemäritekniikan säännöllinen huolto kannattaa

Vesi- ja viemäritekniikan säännöllinen huoltaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, sillä huollon avulla voidaan ennaltaehkäistä ja havaita aikaisin mahdollisia vaurioita ja tukkeutumia. Näin orastavat ongelmat eivät pääse salakavalasti kasvamaan suuremmiksi ja kalliiksi korjata. Vesi- ja viemäritekniikan huollon avulla varmistat myös, että käyttövetesi on puhdasta ja laadukasta. Meiltä saat huollot niin saniteettikalusteille, jätevesijärjestelmille kuin vedenpuhdistuslaitteille.

Jätevesihuolto

Varmista, että kaivovetesi pysyy puhtaana huolehtimalla jätevesijärjestelmäsi kunnosta. Suositeltavaa on, että pienpuhdistamoille tehdään tekninen tarkastus ja huolto vuoden välein. Huollon aikana tarkastetaan esimerkiksi, että kompressorit, pumput ja puhaltimet ovat kunnossa, puhdistetaan järjestelmä, vaihdetaan kuluvat osat sekä lisätään tarvittavat kemikaaleja pienpuhdistamoon. Olemme Uponorin virallinen Clean ja Wehoputs -jätevesijärjestelmien huoltoliike.

Vedenpuhdistus

Vedenpuhdistuksella taataan puhdas ja laadukas vesi käyttöösi sekä juoma- että talousvedeksi. Puhdistetun veden laatua tulisi myös tutkia muutaman vuoden välein, jotta mahdolliset epäpuhtaudet löydettäisiin. Epäpuhtaudet eivät pelkästään aiheuta vaaraa terveydelle, mutta saattavat myös johtaa saostumien, värjäytymien ja syöpymien syntymiseen. Käytämme vedenpuhdistuksessa esimerkiksi Watmanin ja KMV:n tuotteita.

Saniteettikalusteet

Vuotaako WC:n säiliö tai hana? Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset saniteettikalusteet kuten WC-istuimet, pesualtaat ja suihkut.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi kotisi kodintekniikan kunnosta, jotta tekniikka pysyisi toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva