Ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Ilma- ja ilmavesilämpöpumpuilla selvää säästöä sähkölaskussa

Ilma- ja ilmavesilämpöpumput ovat hyviä ja taloudellisia peruslämmön tuottajia, joilla lämmityskustannuksia voidaan pienentää. Kesäaikaan ilma- ja ilmavesilämpöpumput toimivat myös oivana jäähdyttimenä. Kiinteistön koko sekä sen pohjaratkaisu vaikuttavat oikeanlaisen ilma- ja ilmavesilämpöpumpun valintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman ilma- ja ilmavesilämpöpumppuja.

Mitsubishi Electric -ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi valmistaa Electric-ilma- ja ilmavesilämpöpumput Mitsun omalla tehtaalla komponentteja myöten. Täten varmistetaan korkeat laatustandardit ja kestävyys ympäri vuoden. Mitsubishin ilma- ja ilmavesilämpöpumput ovat energiatehokkaita ja omaavat monipuoliset säätömahdollisuudet.

Nibe -ilmavesilämpöpumppu

Niben ilmavesilämpöpumppu viilentää kodin kuumimmalla kesäkelillä sekä lämmittää sen -25 -keleissä. Nibe hyödyntää ulkoa kaapattua ilmaa ja loihtii energiatehokkaalla teknologialla kotiisi juuri sopivan lämpötilan.

Toshiba ilma-, ja ilmavesilämpöpumput

Jos haluat lämmityskustannukset minimiin ja asumisen mukavuustason maksimiin, Toshiba-ilma ja ilmavesilämpöpumput täyttävät kriteerit. Toshibat ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä ja VTT:n testaamia. Ne sopivat öljy-, sähkö- ja puulämmöllä toimiviin, omakoti-, rivitalo- ja vapaa-ajan asuntoihin. Toshiballa säästät rutkasti sähkö- ja vesilaskussa sekä teet ympäristöystävällisen valinnan.

Meistä sanottua - Asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva