Ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokoneet varmistavat terveellisen ja raikkaan sisäilman

Ilmanvaihtokonetta valittaessa on muistettava ilmatilavuuteen perustuvan mitoituksen lisäksi rakennuksen käyttötarkoitus ja rakennuksessa oleskelevien henkilöiden lukumäärä. Näin voidaan varmistaa, että sisäilma vaihtuu kerran kahdessa tunnissa, jolloin sekä oleskelu tiloissa on mukavaa että rakennus ei vahingoitu puutteellisesta ilmanvaihdosta. Edustamistamme merkeistä löydät varmasti kiinteistöösi sopivimman ilmanvaihtokoneen – oli kyse sitten pienestä tai suuresta kiinteistöstä.

Enervent -ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokone on talon tärkein laite! Enervent-koneet soveltuvat kaiken kokoisiin rakennuksiin, aina kauppakeskuksia myöten. Laajasta mallistosta löydätkin varmasti sopivan sopivan juuri sinun tarpeisiisi.

Swegon -ilmanvaihtokoneet

Swegon -ilmanvaihtokoneet sovittavat ilmastoinnin tilan ja olosuhteen mukaan. Kyseessä on systeemi, joka säästää parhaimmillaan 40 % lämmitys/jäähdytys- ja peräti 80% puhallusenergiaa. Kyseessä on siis kustannustehokas tuote lähes mihin tahansa sisätilaan.

Vallox -ilmanvaihtokoneet

Vallox ilmanvaihtokoneet ovat luotettavia ja säästävät energiaa. Valikoima on monipuolinen. Vallox on suomalaista laatutyötä ja takaa sen, että sisäilma on raikasta ja terveellistä.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva