Ilmanvaihtolaitteet

Oikein valittu ilmanvaihtolaite pitää sisäilman raikkaana

Ilmanvaihtolaitteiden tehtävänä on poistaa esimerkiksi ylimääräiset hajut, pölyt, kosteus ja rasva rakennuksista. Ilmanvaihtolaitteiden valintaan vaikuttaa kiinteistön käyttötarkoituksen lisäksi esimerkiksi kiinteistön lämmitystapa. Valikoimistamme löytyy ilmanvaihtolaitteet kaikkiin käyttötarkoituksiin ja niin pieniin kuin suuriikin kiinteistöihin. Tarvitsit ilmanvaihtolaitetta sitten kotiisi, taloyhtiöösi tai liiketiloihisi, käänny asiantuntijoidemme puoleen, jotka auttavat sinua valitsemaan kiinteistölle parhaimman mahdollisen ratkaisun.

Climecon -ilmanvaihtolaitteet

Climeconin ilmanvaihtolaitteet ovat vuosikausien huippututkimuksen hedelmällinen lopputulos. Laitteet ovat hiljaisia, laadukkaita ja sopivat jokaiseen kodin huoneeseen.

ETS Nord -ilmanvaihtolaitteet

ETS Nord valmistaa ilmanvaihtolaitteita esim. suurkeittiöihin. Ruostumatonta terästä materiaalinaan käyttävät ETS Nordin laitteet suodattavat pois rasvat, kosteuden ja takaavat parhaan mahdollisen hygienian.

FläktGroup -ilmanvaihtolaitteet

FläktGroupin energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset ilmanvaihtokoneet sopivat esim. asuntoihin ja julkisiin tiloihin. Valittavana on ylhäältä liitettäviä, moduulirakenteisia ja kompakteja vaihtoehtoja.

Halton -ilmanvaihtolaitteet

Halton -ilmanvaihtolaitteita yhdistävät huippulaatu, energiateho, HEPA-suodattimet ja innovatiivisesti suunniteltu säätömekanismi. Tämän takia Haltonia käytetään kaikista vaativimmissa olosuhteissa, kuten leikkaussaleissa.

Lindab -ilmanvaihtolaitteet

Lindab mullisti ilmanvaihdon, kun FTMU-mittalaite saapui Suomen markkinoille. Lindabin laitteissa käytettävä ultraäänimittaus ja energiansäästö palkittiin pohjoismaisella, Stora Inneklimatpriset -palkinnolla 2017.

Swegon -ilmanvaihtolaitteet

Swegon ilmanvaihtolaitteet soveltuvat monenlaisiin asuntoihin. Saatavilla eri ilmavirta-alueen kattavia pyöriväkennoisia, vastavirtakennoisia ja ristivirtakennoisia laitteita. Kaikki laadukkaita ja energiatehokkaita

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Markku

Sipola

myyjä / kalusteet

puh. 044 067 7977

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva