Maalämpöpumput

Ekologiset ja energiatehokkaat maalämpöpumput

Maalämpöpumpuilla on mahdollista saada uusiutuvaa energiaa maasta, kalliosta ja vedestä. Vaikka maalämpöpumpun investointikustannukset ovat suuremmat verrattuna muihin lämmitysratkaisuihin, maksaa investointi itsensä nopeasti takaisin edullisilla käyttökustannuksilla. Lisäksi maalämpöpumppu on helppokäyttöinen. Maalämpöpumpun valintaan vaikuttavat esimerkiksi käyttötarkoitus, rakennuksen koko ja maantieteellinen sijainti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivimman maalämpöpumpun.

Gebwell -maalämpöpumput

Gebwellin maalämpöpumput hyödyntävän modernin tuotekehittelyn uusimpia mahdollisuuksia. Tarjolla on esimerkiksi inverttiohjattu pumppu, jossa kompressori soveltaa käytetyn energian kiinteistön mukaan. Näin teho on aina optimaalinen!

Jämä -maalämpöpumput

Jämä on ekologinen ja ympäristöä kunnioittava vaihtoehto. Maalämpö soveltuu erityisesti isompiin omakotitaloihin, sekä keskitetysti kerros- ja rivitaloihin. Jämän:n ehdottomana vahvuutena on energiatehokkuus sekä hiljaisuus.

Lämpöässä -maalämpöpumput

Lämpöässien fokus on asiakkaissa. Ihmisten tarpeista käsin on kehitetty rautaisella ammattitaidolla ja teknillisellä osaamisella täydellinen maalämpöpumppu. Suomalainen Lämpöässät rakentaa ja suunnittelee tuotteensa Etelä-Pohjanmaalla.

Nibe -maalämpöpumput

Jos haluat lämmitystä, viilennystä, tehokasta ilmanvaihtoa tai vettä käyttöön, on Nibe turvallinen, tehokas ja varma valinta. Maalämpö otetaan auringosta, kalliosta, järvestä tai maasta, joten ekologisempaa energiamuotoa ei ole olemassakaan.

Oilon -maalämpöpumput

Oilon on kotimainen, ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto. Maalämmöllä säästäät muihin lämmitysmuotoihin nähden lämmityskuluissa peräti 75%. Oilon on kokenut konkari ja se on kehittänyt laadukkaita tuotteita jo vuosikymmenten ajan.

Miksi maalämpöpumppu?

  • noin 2/3 maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa
  • maalämpöpumppu on helppokäyttöinen, sillä se vaatii vain vähän huolto- ja tarkistustoimenpiteitä
  • käyttökustannuksiltaan maalämpö on edullisin lämmitystapa
  • maalämpö on tehokas: se tuottaa yhtä kulutettua sähkökilowattituntia kohti vähintään 3 kilowattia lämmitysenergiaa. Lue lisää maalämmityksen kustannuksista
  • voidaan käyttää ainoana lämmitystapana tai rinnakkain toisen lämmitystavan kanssa
  • voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaan taloon
  • kun maalämpöjärjestelmä asennetaan vanhaan rakennukseen, on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennys. Noin 90% lämpökaivoin porauksesta on asennustyötä, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva