Keskuspölynimurit

Puhtaampaa sisäilmaa keskuspölynimurilla

Keskuspölynimuri poistaa tehokkaasti sisäilmassa leijailevaa pölyä ja roskia, jolloin sisäilman allergeenit vähenevät, ilma raikaistuu ja kiinteistön pintoja tarvitsee pyyhkiä harvemmin. Rakennuksen koko ja käyttötarkoitus vaikuttavat keskuspölynimurin valintaan. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivimman keskuspölynimurin.

Allaway -keskuspölynimurit

Kotimainen Allaway on tyylikäs, älyteknologiaa hyödyntävä imuribrändi. Allaway -keskuspölynimurit toimivat innovatiivisen sovelluksen kautta, joka mahdollistaa ajastuksen ja toimintojen seuraamisen.

Eurovac -pölynimurit

Eurovac on monipuolinen, imureihin erikoistunut tuotemerkki. Muun muassa teollisuus-, märkä- ja kuivaimuun, tuhkaimuun ja hienopölyimuun suunnitellut Eurovackit ovat kestävä, tehokkaita, hyviä suodattamaan ja tietenkin suomalaisia!

Puzer -pölynimurit

Puhdas Puzer on helppokäyttöinen, hiljainen, mukava ja ekologinen. Sillä on jo kahden vuosikymmenen mittaiset perinteet huippulaatuisten keskusimurien valmistamisesta.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva