Saniteettikalusteet

Viimeistele kokonaisuus tyyliin ja käyttötarkoitukseen sopivilla saniteettikalusteilla

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitotilojen tulee olla ennen kaikkea toimivat, mutta samalla tyylikkäät. Saniteettikalusteet viimeistelevät sisustuksen ja ovat merkittävä asuinmukavuuden lisääjä. Valikoimissamme on useiden eri merkkien hanoja, altaita, suihkuja, WC-istuimia ja saniteettikalusteita. Ammattilaisemme auttavat sinua haarukoimaan ja valitsemaan kotiisi, toimistoosi tai muuhun kohteeseen sopivimmat saniteettikalusteet.

Geberit -saniteettikalusteet

Geberit -saniteettikalusteet edustavat laadukasta IDO -brändiä ja ovat loistavasti yhteensopivia toisten Geberit -kalusteiden kanssa. IDO:n posliinista tehdyille tuotteille ja kaapistoille on myönnetty suomalainen Avainlippu -merkki.

Gustavsberg -saniteettikalusteet

Gustavsberg -saniteettikalusteet ovat kauniisti ja pehmeästi muotoiltuja, persoonallisia ja käytännöllisiä. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy moneen tarpeeseen: on kompakteja, trendikkäitä, moderneja ja perinteisiä kalusteita.

Hansgrohe -saniteettikalusteet

Hansgrohen tyylimaailma on ainutlaatuinen, monipuolinen sekä mukavuutta painottava. Saksalaisella laadulla toteutetut suihkut ja kylpyhuoneratkaisut on toteutettu innovatiivisesti ja ergonomista mukavuutta painottaen.

Ido -saniteettikalusteet

IDO-suihkut, pesualtaat, kaapit ja WC:t ovat suomalaista laatutyötä. Tuotteissa näkyy 140 vuoden kokemus. IDO:n saniteettikalusteet ovat käytännöllisiä, moderneja ja sulautuvat lähes mihin tahansa sisustusratkaisuun.

Oras -saniteettikalusteet

Oraksen tavoitteena on tehdä ihmisten päivittäisestä elämästä hieman parempaa. Tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja ajattomasta muotoilustaan.

Temal -saniteettikalusteet

1920-luvulla perustettu Temal on tehnyt suomalaisia saniteettikalusteita jo 100 vuoden ajan. Perinteet näkyvät mm. materiaalien tuntemuksessa, hygieniavaatimuksiin liittyvässä tietotaidossa sekä ajattomassa muotoilussa, josta Temal-laadun tunnistaa.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Markku

Sipola

myyjä / kalusteet

puh. 044 067 7977

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva