Lämminvesi- ja energiavaraajat sekä lämmityskattilat

Lämmin käyttövesi lämminvesi- ja energiavaraajilla sekä lämmityskattiloilla

Meiltä löydät usean eri merkkisiä lämminvesi- ja energiavaraajia sekä lämmityskattiloita. Lämmönvesivaraajan valintaan vaikuttaa millaiseen rakennukseen lämminvesivaraaja tai lämmityskattila tulee käyttöön miten vettä tullaan käyttämään kiinteistössä: Mikä on käyttäjien lukumäärä? Mihin vettä käytetään? Ammattilaisemme auttavat mielellään sinua valitsemaan kohteeseen ja käyttöön parhaiten sopivan ratkaisun.

Gebwell -energiavaraajat

Kotimaisia Gebwellin energiavaraajia voidaan käyttää eri lämmitysmuotojen kanssa rinnakkain ja ne voidaan liittää myös lattialämmitys- ja patteriverkostoon. Valikoimasta löytyy varaajia niin omakotitaloihin kuin suurempiikin kiinteistöihin.

Haato -lämminvesivaraajat

Suomessa kehitetyt HAATO lämminvesivaraajat on kehitetty sopimaan suomalaisen veden vaihteleviin ominaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimasta löydät varaajat omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Jäspi -lämmityskattilat, lämminvesi- ja energiavaraajat

Jäspin laajaan valikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut lämminvesivaraajat, lämmityskattilat ja energiavaraajat. Jäspi tarjoaa lämmitysratkaisun erilaisiin kohteisiin aina saunoista omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin.

Metro -lämminvesivaraajat

Tyylikkäät Metro-lämminvesivaraajat ovat tanskalaisen arkkitehdin Nils Wibroen suunnittelemia. Lämminvesivaraajat sopivat suomalaisen veden ominaisuuksiin ja täyttävät määräykset.

Nibe -lämminvesivaraajat

Nibe-lämminvesivaraajat voidaan yhdistää erilaisiin lämmitysjärjestelmiin. Valikoimista löytyy lämminvesivaraajia niin pieniin kuin suuriin talouksiin.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Aapo

Hirvonen

myyjä

puh. 040 849 9555

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva