Asuinrakennusten LVI-urakointi

Lämpö, vesi, ilma ja kylmä – kaikki LVI-osaaminen saman katon alla

Oletko rakentamassa uutta asuinrakennusta tai uudistamassa vanhemman rakennuksen LVI-tekniikkaa? Anna meidän auttaa valitsemaan asuinrakennukseen sopivin ja energiatehokkain ratkaisu. Meiltä löytyy osaaminen suunnittelusta toteutukseen, joten saat koko LVI-urakan kätevästi yhdestä paikasta. Ammattilaisemme ovat sitoutuneet toteuttamaan LVI-urakat sovitussa aikataulussa parhaita toimintatapoja noudattaen – siistin näköistä toteutusta unohtamatta. Oli kyseessä vapaa-ajan asunnon, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon LVI-urakasta, ota yhteyttä.

Raikasta ilmaa

Toimiva ilmanvaihto pitää huolta, että rakennuksessa on mukava asua ja että, myös itse rakennus pysyy ehjänä. Nykyaikaisilla ilmanvaihtoratkaisuilla voidaan myös säästää tuntuvasti lämmityskuluissa, sillä ilmanvaihto voi viedä jopa 20-40 %:a lämmitysenergiasta. Me suunnittelemme ja asennamme elämäntapaasi ja rakennukseesi sopivimman ilmanvaihdon.

Energiatehokas lämmitys ja viilennys

Maalämpö, ilmalämpöpumppu, aurinkoenergia, ilmavesilämpöpumppu, energiavaraaja, lämmityskattilat – tapoja lämmittää koteja on monia. Usein eri lämmitysmuodot voidaan yhdistää, jotta saavutetaan kustannustehokkain tapa lämmittää kotia ja sen vettä. Haluttaessa osaa lämmitystavoista voidaan myös hyödyntää kodin viilentämisessä. Me tunnemme eri lämmitystavat ja miten niitä voidaan käyttää rinnakkain, jotta saavutetaan suurin energiansäästö.

Puhdasta vettä

Kodin käyttöveteen liittyy monta eri asiaa. Ensinnäkin käyttö- ja talousveden tulee olla raikasta ja puhdasta käyttää, jolloin vedenpuhdistuksen ja käyttövesiputkien tulee olla kunnossa. Toiseksi vesi tulee olla helposti saatavilla sekä miellyttää asukkaan silmää. Laajasta saniteettikalustevalikoimistamme löydät jokaiseen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sopivat hanat, suihkut, WC-istuimet, pesualtaat ja muut kalusteet. Viimeiseksi käytetty vesi tulee poistaa kiinteistöön sopivan jätevesijärjestelmän kautta. Meiltä löytyy ratkaisut kaikkiin käyttöveden elinkaaren vaiheisiin – aina suunnittelusta sopivien tarvikkeiden valintaan ja asennukseen.

Pyydä lämmityksen kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kodin LVI-tekniikkasi saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista kotisi tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikkaan kiinnittää usein huomiota vasta, kun se ei toimi kunnolla. Tällöin korjaustoimenpiteet saattavat olla hinnakkaita ja pahimmassa tapauksessa kiinteistö on saattanut jo vahingoittua. Kuten auto myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa, jotta yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta voitaisiin välttyä. Autamme sinua huolehtimaan, että LVI-tekniikka huolletaan ja tarkistetaan säännöllisesti suositusten mukaisesti Vuosihuolto-palvelumme avulla.

Tutustu töihimme

Poistoilmalämpöpumppu toi tuntuvat säästöt lämmityskuluihin

Poistoilmalämpöpumpun ja ilmalämpöpumpun tuomat säästöt yllättivät omakotitalon ja kesämökin omistajan.

Kaikkiin LVI-alan ongelmiimme on löytynyt ratkaisu

Melkein päivittäin joku ipalainen käy tekemässä jotakin LVI-alan korjausta Petterinkulma Oy:n asunnoissa. Heiltä löytyy ratkaisu kaikkiin LVI-ongelmiin.

LVI-töiden suunnittelu ja urakointi samalta yritykseltä

IPA suunnitteli ja toteutti LVI-työt, kun rakensimme Hernejärven koulun lisärakennuksen ja Palvelukeskus Purjeen.

Ota yhteyttä

Myynti

Harri

Iivarinen

myyjä

puh. 044 788 7025

Markku

Sipola

myyjä / kalusteet

puh. 044 067 7977

Aaro

Roivainen

myyjä / työtilaukset

puh. 044 788 7029

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esimerkiksi aiheeseen liittyvä kuva